Tuncis pupās.

Portugālē bada laikos atklāju sev jaunus, lētus, gardus un barojošus salātus. Mēdzu gatavot arī Latvijā, tā paša iemesla dēļ.

Vajag:

  • tunci eļļā (to kas konservkārbā), 1gab
  • sīpolu, 1gab, ja lielais
  • pupiņas ( ja savas tad vārītas, ja pērkat, labāk tās, kas konservētas, mazāks čakars) viena bundžiņa, kkādi 200g
  • majonēze, cik nu kuram kārojas
  • olas, 2gab, vistu, vēlams

visu, ko var sasmalcina un sajauc!

Nom, nom!

Advertisements
Tagged

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: